BOSCH CAR SERVICE

Bosch er verdens største underleverandør til bilbranchen.

Virksomheden blev grundlagt i 1886 af Robert Bosch. Bosch Group har idag mere end 300.000 ansatte og omsætter for 51,5 milliader euro. Bosch er garanti for sikkerhed, miljø og økonomisk styrke. Du møder dette symbol på kvalitet over hele verden, derfor samarbejder ca. 15.000 værksteder fordelt på 131 lande med Bosch. Det gør de, fordi Bosch udvikler og producerer elektroniske systemer til alle bilmærker. Lige fra ABS, ESP til Common Rail indsprøjtningssystemer. Men også fordi Bosch tilbyder den mest avancerede tekniske uddannelse i branchen, systemteknikeruddannelsen, der giver den afgørende kompetence i diagnosticeringen.

Men Bosch gør mere end det. Med Bosch Car Service konceptet lægger vi også navn til komplet service rundt om bilen. Som en del af Bosch Car Service konceptet, indebærer det direkte adgang til den afgørende viden, der sikrer fremtiden for din bil.
Bosch Car Service er et verdensomspændende værkstedskoncept, hvor Bosch stiller store krav til de værksteder, som er en del af kæden. De skal alle leve op til den standard, du kender fra andre Bosch produkter og er underlagt streng kvalitetskontrol. Bosch’s overordnede virksomhedspolitik omkring sikkerhed og miljø gennemføres også i praksis.

Bosch står bag

Bosch udvikler og leverer avancerede elektroniske systemer til alle bilmærker. Det betyder, at uanset hvilken bil du har, så er der antagelig Bosch indeni. Det er Bosch, der udvikler, producerer og leverer de elektroniske systemer til moderne biler. Det er også Bosch, der har udviklet testudstyret og kan rette fejlen eller udskifte en defekt del med et nyt, originalt Bosch produkt.

Bosch Car Service værksteder stoler på, at Bosch giver dem landets bedste bagland. Derfor kan du som værkstedskunde regne med, at det kvalitetsstempel, som Bosch giver dit Bosch Car Service værksted, er din garanti for ensartet høj kvalitet og et optimalt samarbejde med gensidig tillid og krav til kvalitet.

Moderne værksteder til moderne biler

Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. En bil, der passes med kompetent service og repareres efter fabrikkens anvisninger, er nemlig en bil, der holder sin værdi. Det er en bil, du kan have tillid til i hverdagen, fordi du ved, at du kan stole på kompetencen på et Bosch Car Service værksted.

Totalt serviceforløb

En bil skal stadig have skiftet olie, dele smøres, lygter og dæk kontrolleres og justeres osv. Dette arbejde håndteres med samme grundlæggende faglighed på et Bosch Car Service værksted. Vi tilbyder et totalt serviceforløb, så du kun behøver at bruge ét værksted – Bosch Car Service

Uddannelse

Bosch Car Service værksteder har adgang til branchens bedste uddannelser. Det kræver nemlig stor ekspertise at teste og servicere biler med moderne og højteknologiske systemer. I Bosch Car Service stilles der derfor krav om at gennemføre specialuddannelser og løbende videreuddannelse i takt med de elektroniske systemers fortsatte udvikling. Bosch’ omfattende uddannelsesprogram sikrer at værkstedernes medarbejderstab altid er opdateret omkring de nyeste bilers opbygning. Du kan derfor trygt stole på den tekniske viden, dit Bosch Car Service værksted har omkring alle bilmærker. Og du kan roligt lade Bosch Car Service tage ansvaret for, at din bil bliver serviceret og vedligeholdt på det høje kvalitetsniveau, bilens konstruktion kræver.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at give os et kald på 86 34 33 66, eller send os en e-mail.