OM EBELTOFT AUTOCENTER

Over 30 års erfaring

Indehaver Flemming Laigaard har over 35 års erfaring indenfor branchen og de seneste 16 år som selvstændig. Han er løbende opdateret med de nyeste Bosch Kursuser og dermed udvikling indenfor branchen.

Bosch er verdens største underleverandør til bilbranchen.

Bosch blev grundlagt af Robert Bosch i 1886 i Stuttgart. Bosch Group har i dag mere end 300.000 ansatte og omsætter for 51,5 milliader euro. I Danmark findes der 100 Bosch Car Service værksteder og på verdensplan findes der mere end 15.000 autoværksteder, der alle yder arbejde af høj kvalitet og råder over branchens bedste og mest advanceret testudstyr.

Bosch er garanti for sikkerhed, miljø og økonomisk styrke. Du møder dette symbol på kvalitet over hele verden, derfor samarbejder 15.000 værksteder fordelt på 131 lande med Bosch. Det gør vi, fordi Bosch udvikler og producerer elektroniske systemer til alle bilmærker. Lige fra ABS, ESP og Common Rail indsprøjtningssystemer, men også fordi Bosch tilbyder den mest avancerede tekniske uddannelse i branchen, systemteknikeruddannelsen, der giver den afgørende kompentence i diagnosticeringen.

Bosch er et verdens omspændende værkstedskoncept, hvor Bosch stiller store krav til deres værksteder. Vi skal alle leve op til den standard, du kender fra andre Bosch produkter og er underlagt streng kvalitetskontrol.

Ebeltoft Autocenter er et moderne værksted til moderne biler.

Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. En bil, der passes med kompetent service og repareres efter fabrikkens anvisninger, er nemlig en bil, der holder sin værdi.

Det er en bil, du kan have tillid til i hverdagen, fordi du ved, at du kan stole på kompetencen hos Ebeltoft Autocenter.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at give os et kald på 86 34 33 66, eller send os en e-mail.