VÆRKSTED

Ebeltoft Autocenter er et moderne værksted til moderne biler.

Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. En bil, der passes med kompetent service og reparers efter fabrikkens anvisninger, er nemlig en bil, der holder sin værdi.

Det er en bil, du kan have tillid til i hverdagen, fordi du ved, at du kan stole på kompetencen på et Bosch Car Service værksted.

Diagnose og fejlfinding

Hos Ebeltoft Autocenter har vi det nyeste Bosch udstyr og kan derfor udlæse alle bilmærker.

Fabriksgaranti

Du kan trygt overlade din bil til od, når du skal have foretaget serviceeftersyn af din bil. Vi er en del af Bosch Car Service, hvilket betyder, at du beholder din fabriksgaranti, selvom du ikke får foretaget et serviceeftersyn på et mærkeværksted.

Totalt serviceforløb

Din bil skal med jævne mellemrum til service alt efter, hvad servicebogen foreskriver. Det afhænger af hvilken frist, du når først. Enten er det fristen for kilometertallet, eller tidsrummet.

Som Bosch Car Service værksted har vi en forpligtelse til at servicere din bil efter producentens foreskrifter og bruge reservedele, som har samme kvalitet som mærkeværkstedet.

Har du garanti på din bil skal du altid overholde producentens krav for serviceeftersyn, for at bibeholde garantien.

Vi tilbyder alle former for service. Vi behøver vel næppe fortælle at bremserne er essentielle for din sikkerhed, som for bilens køreegenskaber. Dine bremser skal virke, derfor anbefaler vi hos Ebeltoft Autocenter, at få díne bremser kontrolleret med jævne mellemrum. Har du spørgsmål eller problemer med bremserne og har brug for en professionel vurdering, er vi altid klar til en hurtig og profesionel vurdering af problemet. Tøv derfor aldrig med at kigge forbi.

Alle biler skal til periodisk syn. Derfor tilbyder vi også klargøring til syn samt at køre din bil til syn for dig.

Vi tilbyder derfor et totalt serviceforløb, så du kun behøver bruge ét værksted – Ebeltoft Autocenter.

Hos os sætter vi service og samarbejde med kunden højt samt at kvaliteten er i høj sædet.

Vi er ærlige og holder hvad vi lover.

Kontakt os

Du er mere end velkommen til at give os et kald på 86 34 33 66, eller send os en e-mail.